DEMİRTAŞ, ÖZLEM, ŞÜKRAN VE SAYGIYLA ANIYORUZ!

DEMİRTAŞ, ÖZLEM, ŞÜKRAN VE SAYGIYLA ANIYORUZ!

DEMİRTAŞ, ÖZLEM, ŞÜKRAN VE SAYGIYLA ANIYORUZ!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Başkomutan, ölümsüz lider Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81'inci yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı. CHP'li Demirtaş, mesajında şunları ifade etti;

KURTULUŞUN LİDERİ!

"Mustafa Kemal Atatürk, büyük zaferlere imza atan bir askeri deha, başarıları ile dünyanın saygısını kazanan bir lider, emperyalizm ve gericiliği yenen bir devrimcidir. Atatürk, Türk ulusunun kurtuluş mücadelesinin  önderidir. Yüklendiği tarihi görevle bir ulusun yazgısını değiştirmiştir.

O'nun aydınlık yolunda attığı adımların önemi, ilkelerinin değeri ve devrimlerinin anlamı her geçen gün daha fazla anlaşılmaktadır. Büyük Önder Atatürk, bağımsızlığın ve ulusal birliğin simgesidir. 10 Kasım yas tutma günü değil, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında aydınlatma mücadelesini büyütme günüdür. O'nun bıraktığı eserlerin büyüklüğünü her geçen gün daha iyi anlıyor, tarihe ve insanlığa mal olmuş kişiliği ile övünç duyuyoruz.

Büyük Önderin kurduğu Cumhuriyet'in, laiklik, demokrasi, kadın hakları ve hukuk devletinin ne kadar önemli olduğunu  bugün daha iyi anlıyoruz.

 BÜYÜK ÖNDER, ÇOCUKLARIMIZIN KAHRAMANI, GENÇLERİMİZİN REHBERİDİR!

Yokluk içindeki bir milleti, ayağa kaldıran  O'nun mücadeleci karakteri ve Türk ulusuna olan sarsılmaz inancıdır. Kurduğu Cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandıran, Büyük Önder, sadece günü değil geleceği de görecek bir öngörüye sahip bir devlet adamıdır. Ekonomik ve sosyal gelişimin yanında kültürel ilerlemeyi de önemsemiştir. Bu engin öngörüsü ile Türk milletinin geleceğini ilmek ilmek yine milleti ile birlikte örmüştür.

Bugün, O'nun adını ve mirasını gölgelemeye çalışanlar, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in, ilelebet payidar kalacağını unutmamalıdır. Çünkü Büyük Önderimiz, çocuklarımızın kahramanı, gençlerimizin rehberidir. 

Vatanını seven herkesin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak olan ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bıraktığı miras hepimizin geleceğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Büyük Önder Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81'inci yıldönümünde  özlem, şükran ve saygıyla anıyorum."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER