Demirtaş'ın torpilinin altından DRAM ÇIKTI!

Demirtaş’ın torpilinin altındanDRAM ÇIKTI!

Demirtaş'ın torpilinin altından DRAM ÇIKTI!

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan Zonguldak İl Genel Meclisi toplantısında, 33 yeni taşeron işçi alınması şehrin gündemine oturmuştu. İl Genel Meclisi üyelerinin yakınlarını aldığı iddiaları ortaya atılmış ve bir çok tartışma yaşanmıştı.
Bunlardan biri de Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ın akrabası olan Nuri Demirtaş’tı. Gündem Gazetesi olarak Nebioğlu beldesinde yaşayan Nuri Demirtaş’ı gittik araştırdık. Belde halkının da yardımı ile arayıp bulduğumuz Nuri Demirtaş ile ilgili olarak çarpıcı bilgiler elde ettik.
Nuri Demirtaş, uzun yıllar boyu matbaa işçisi olarak çalışmış. Matbaa da geçirdiği kaza sonucunda elinin parmaklarını kaybetmiş, sonrasında da işsiz kalmış biri. Evinin kirasını ödeyemediği için evinden atılan Nuri Demirtaş’a belde halkı elinden geldiğince yardımcı oluyor.
Parmaklarını kaybettiğinden dolayı askerlik yapamayan Nuri Demirtaş’ın engelli raporu var. Şuan 61 yaşında ve emekli olabilmesi için 4,5 sene kalmış.
“Keşke herkes böylelerine iş verse” diyen vatandaşlar, Demirtaş’ın gerçekten ihtiyaç sahibi mağdur bir kişi olduğunu ifade ederek; “Kirasını ödeyemediği için sokakta kalan ve soyadı Demirtaş olduğu için gazete manşetlerine çıkan Nuri Demirtaş’a biz Nebioğlu halkı olarak sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sokakta kalmasın diye geçici olarak Nebioğlu süt toplama merkezimizin bir odasını tahsis ettik. Komşuların yardımı ile tek odada hayatını idame ettiriyor.
Matbaa da çalışırken parmaklarını kaybettiğinden dolayı işe giremediği için de zor günler geçiriyor. Biz halk ve devlet olarak böyle insanlara sahip çıkmayacağız da ne yapacağız?” dediler.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
tığtırık
tığtırık - 6 yıl Önce

sanki iptal ediln listedekiler zengin çocukları....Bu olaydan mağdur olan bu bey gibi birçok kişi var...Lütfen iptal edilen listenin üzerine gidin....Bu insanların hepsinin bir işe ihtiyacı var...Tığtırık bir gazeteciye meydanı bırakmayın...

tığtırık
tığtırık - 6 yıl Önce

ve bu olaydan bu bey gibi birçok kişi mağduriyet yaşadı...

Zeki
Zeki - 6 yıl Önce

Peki Nebioğlu belediye başkanıda akrabaları neden mağdur oluyorki şimdiye kadar emekli yapsaymış

Kakalar
Kakalar - 6 yıl Önce

Vah garip rakı şişesini analadiniz

Hakan dinc
Hakan dinc - 6 yıl Önce

Recep Demirtaş benim akrabam ve ben kimseye torpil yaptığını sanmam yapsa bize yapardı..

SIRADAKİ HABER