Demirtaş'tan Teşekkür Ziyareti

Demirtaş'tan Teşekkür Ziyareti

Demirtaş'tan Teşekkür Ziyareti

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaşı makamında ziyaret etti.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Türk Metal Sendikası Genel Merkezine gitti. Burada ilk olarak Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlakı ziyaret eden Demirtaş, kendisine Gülüçe yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Demirtaş ayrıca Kavlaka üzerine resimi dokunmuş halı hediye etti. Türk Metal Sendikasının Gülüçe yapılan hizmetlere ve sosyal aktivitelere hep destek verdiğini söyleyen Demirtaş Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlaka beldemize yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gülüç Belediyesi olarak Erdemirdeki emekçilerimizin ve dolayısıyla her zaman emekçilerinin haklarını savunan Türk Metal Sendikasının yanındayız. Kendilerine bir kez daha Gülüç halkı adına şükranlarımı sunuyorum dedi.
Başkan Demirtaş, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile bir süre sohbet ettikten sonra Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaşı da ziyaret etti. Demirtaş, Odabaşa da üzerinde resminin bulunduğu halı dokumasını hediye etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER