Denetlemeler sürüyor!..

Denetlemeler sürüyor!..

Denetlemeler sürüyor!..

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, erişilebilirlik izleme ve denetleme komisyonunun denetimlerine devam ettiğini söyledi.
Şirin açıklamasında şöyle konuştu: “Zonguldak Valiliği bünyesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından kurulan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonunda Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı olarak şahsım ve Başkan yardımcım Meral Demirbaş ile bu komisyonda 4 yıldır görev yapmaktayız.
İlimiz ve İlçelerimizde bulunan tüm Kamu binalarını denetledik ve kendilerine eksik olan ve de yapılması gereken işlerin yapılması için gerekli Raporlar yollanmıştır. İl ve İlçelerimizdeki Okul ve Bankaların denetimlerine devam ediyoruz 18.10.2018 günü Kilimli İlçemizde bulunan Ziraat Bankası ve PTT şubelerinin denetimlerini gerçekleştirdik. 
Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu olarak çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda Görevini yerine getirmeyen kurumlara idari para cezası yazmaya başlanılacak olup , görevini tam yapan kuruluşlar ada takdir belgesi verilecektir” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER