Denizde kaybolan Liseliden Haber Yok

Denizde kaybolan Liseliden Haber Yok

Denizde kaybolan Liseliden Haber Yok

Zonguldakta kuzeni ile girdiği denizde kaybolan 17 yaşındaki liseli genci ikinci günde arama çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik helikopteri de çalışmalara havadan destek veriyor.
Edinilen bilgiye göre, Karsta yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Şahin Ölmez, inşaatta çalışmak üzere geldiği Zonguldakta yakınları ile birlikte sıcak havayı fırsat bilip denize geldi. Kapuz Caddesi Uzunkum mevkisinde kendisi ile aynı yaşta olan kuzeni Fırat Altun ile birlikte dev dalgalar arasında denize giren talihsiz genç denizde çırpınmaya başladı. Yüzme bilmediği öne sürülen genç, bir süre sonra gözden kayboldu. Kuzeni Fırat Altun ise plajdaki bir vatandaş tarafından kıyıya çekildi. Olayın ardından AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Denizde şiddetli dalganın olması sebebiyle dalış yapan dalgıçlar zor anlar yaşadı.
Havanın kararması ile durdurulan arama kurtarma çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren yeniden başladı. Denizdeki dev dalgalar arama çalışmalarının ikinci gününde de ekiplere zor anlar yaşattı. Sahil Güvenlike ait bot denizden, helikopter ise havadan arama çalışmalarına destek verdi. AFADın arama kurtarma köpeği Afet de kıyıdan arama kurtarma çalışmasına katıldı.
Kars, Ankara ve Mersinden gelen Şahin Ölmezin yakınları ise endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. Ölmezin yakın akrabası Maksut Özbakır, Helikopter havadan daha iyi arıyor. Bizim herhangi bir şikayetimiz yok. Biraz daha ilgilenilmesini rica ediyoruz. Niye dalgıçlar dalmıyor diye bir sorunumuz yok. Ankara ve İstanbuldan gelenlerle buluşup buraya geldik. Bekleyişimizi sürdürüyoruz diye konuştu.
Gencin annesi ve halasının fenalaşarak hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

.

 

haber

haber

haber

 

 

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER