DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN 116 FİDAN DİKİLDİ

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN 116 FİDAN DİKİLDİ

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi tarafından İzmir  Depreminde hayatını kaybeden 166 vatandaşın anısına fidanlar dualarla dikildi. 

Zonguldak-Ankara karayolu Sapça tüneli mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine Vali Mustafa Tutulmaz’da katıldı.

Zonguldak Valiliği, Orman Bölge Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi tarafından gerçekleştirilen fidan dikimi ile depremde hayatını kaybeden 116 vatandaşın anısı yaşatılacak. Coğrafi koşullarımızı ve yapılarımızı depreme uygun olarak inşa etmeliyiz diyen Vali Mustafa Tutulmaz bugün burada Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi ile birlikte İzmir depreminde hayatını kaybeden 116 vatandaşımızın anısına fidan dikeceğiz ve anılarını burada yaşatacağız. Zonguldak orman bakımından zengin bir İl olsa da bu tür etkinlikleri icra etmek bizleri memnun ediyor. Depremle yaşamayı ve depreme önlem almayı öğreneceğiz” dedi. 

Depremde hayatını kaybeden 116 vatandaşın anısına Zonguldak ormanlarında yaşatacağız diyen Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Fidan dikim törenini icra etmekten son derece memnunuz. Bugün burada 116 vatandaşımız için fidan dikiyoruz. Depremde hayatını kaybeden 116 vatandaşımızı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Fidan dikim törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Türk Kızılay’ı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör ve Genç Kızılay gönüllüleri katıldı.



 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER