‘Dernekler Elele’ projesinin seminer etkinlikleri başladı

‘Dernekler Elele’ projesinin seminer etkinlikleri başladı

‘Dernekler Elele’ projesinin seminer etkinlikleri başladı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, başvuru sahibi Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği, iştirakçisi Kozlu Belediyesi olan, ‘Dernekler Elele’ projesinin seminer etkinlikleri başladı. Birer günlük “Savunuculuk ve Lobicilik” ile “Derneklerde Stratejik Planların Geliştirilmesi” seminerleri düzenlendi. Kozlu Belediyesi Hizmet Binası içerisinde bulunan Dernekler Toplantı ve Eğitim Merkezinde düzenlenen seminerlere 21 dernek temsilcisi katılım sağladı. 

Seminer açılışında kısa bir konuşma yapan Fiziksel ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasibe Özgümüş,  proje ve etkinlikler hakkında genel bilgi verdikten sonra, “Proje kısıtları ve eğitimlerin verimliliği açısından sınırlı sayıda katılımcı ile seminerlerimiz gerçekleştirilmektedir. Ancak elde edilen bilgiler, proje kapsamında bastırılacak olan eğitim materyalleri kitapçığıyla yaygınlaştırılacaktır. Seminer etkinliğinin hem içerik hem de dernekler arasındaki iletişimin geliştirilmesi açısından verimli olmasını diliyorum.” dedi.

Teorik açıklamalar ve gruplar halinde gerçekleşen uygulamalı eğitimlerin sonunda, seminerlere katılanlara belgeleri dağıtıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER