DEVA PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI'NA UMUT METİN ATANDI

DEVA PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI'NA UMUT METİN ATANDI

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Orhan Bozkurt'un yerine Umut Metin atandı.
Umut Metin'in merkez ilçe başkanı atama onayı genel merkezden gelmesinin ardından, İl Başkanı Fatih Keleş yeni merkez ilçe başkanı Umut Metin ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, yaptığı açıklamada, "Merkez İlçe Başkanlığına Umut Metin'i atadı. Genel merkezimizden yazısı geldi. Kendisine Yeni görevinde başarılar diliyorum."dedi.

DEVA Partisi yeni Merkez İlçe Başkanı Umut Metin'de, "Genel Başkanımız Ali Babacan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin'in ve İl Başkanımız Fatih Keleş'in oluruyla Merkez İlçe Başkanı olarak atandım. Zonguldak'ın dertlere deva olmaya çalışacağız. Bugün bu töreni bu kadar erken gerçekleştirmemiz sadece ülkemizin tam kapanmaya geçmesi ve kısıtlamalardan dolayıdır. İlerleyen süreçlerde projelerimizi ne yapabileceğimize dair bilgileri siz değerli basın mensuplarına vereceğiz" dedi 
Ardından İl Başkanı Fatih Keleş, yeni ilçe başkanı Umut Metin'e atama yasını takdim etti.

Basın toplantısında İl Başkanı Fatih Keleş gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.
Keleş, Yeni yapılan Uzun Mehmet Cami'nin Zonguldak'ta bir değer kattığını ifade etti.

 "Zonguldak'ımızı 8 ilçeden değil bir bütün olarak gördüğümüz için mevcut iktidar yönetenler gibi sadece 3 ilçeden saymıyoruz. Bizim için Zonguldak başlı başına bir bütüntür. Bu şehirde yapılması gereken çok şey var. Yapımı devam eden güzel işler de var ve bunları takdir ediyoruz. Örneğin Uzun Mehmet camimiz var Zonguldak'a gerçekten değer katan güzel bir eser oldu. Cumhurbaşkanı da katılımıyla 8 Mayıs'ta açacak deniliyor ama muhtemelen ertelenecek, güzel eser. Ancak Zonguldan diğer ilçelerinde yapılması gereken tonlarca sorunları da üst üste gelmiş onların acilen çözülmesi gereken. Zonguldak 19 yıldır aynı parti tarafından yönetiliyor Ama bu ana kadar hiçbir şey yapılmadığını ifade ediyorlar. Zonguldak'ta Eğer 19 yıldır hiçbir şey yapılmadıysa kendi geçmişlerini bir sorgulamaları lazım. Kendi hatalarını bulmaları lazım. 

Zonguldak'ın sorunlarını çözmeye talip olduklarını ifade eden Deva Parti İl Başkanı Fatih Keleş sözlerine şu şekilde devam etti:
"Zonguldak'ta hala bitmeyen; Zonguldak ek hastanemiz ek binası var, hala bitiş tarihini söylemekten korkuyorlar. Bülent Ecevit Köprülü kavşağında bitiririmedi. Mart ayında bitireceğim ifade ettiler hala da bitmedi ne zaman biteceğini hala daha söyleyemiyor da. Zonguldak'ta Mithatpaşa tüneli'nin Ne zaman bitiyor hala daha belli değil. Havaalanın ne zaman iç hat uçak seferlerine başlayacak hala daha belli deği,l Filyos projesinin ne olacağı ne zaman neticelenecek ve kimleri kapsayacak hala daha belli değil. Çok bilinmeyenli denklemli bir Zonguldak var ama bu Zonguldak'ta biz ilk genel seçimlerde bu Zonguldak çözmeye, Zonguldak'ı daha yaşanılabilir, göç edenlerin geri dönmesini sağlayacak imkânlarla beraber Zonguldak yaşanılır bir şehir haline tekrar geri getireceğiz"

19 günlük tam kapanmayı da değerlendiren İl Başkanı Fatih Keleş, esnafa gerekli desteğin verilmesi gerektiğini, küçük esnafı zor durumda olduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER