DEVA PARTİSİ'NDEN CHP'YE ZİYARET

DEVA PARTİSİ'NDEN CHP'YE ZİYARET

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, CHP İl Başkanı Murat Pulat'ı ziyaret ederek Pazar günü yapılacak olan kongreye davet etti.

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, CHP İl Başkanı Murat Pulat'a ziyarette kongre davetiyesini bizzat teslim etti.

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, "8 Kasım pazar günü yapılacak olan bir olağan kongremize sizi davet etmek istiyoruz. Genel başkanımız Ali Babacan'ın da katılacağı kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizleri aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Zonguldak için sizin de dertlendiğinizi biliyoruz. Zonguldak için sorunlara çözüm aradığınızı biliyoruz, Her ne kadar olaylara farklı açıdan bakıyor olsak da amacımız aynıdır, Zonguldak'ın sorunlarını dile getirmek ve Zonguldak için daha iyisini düşünmektir. Bu kongremizde sizi ve ekip arkadaşlarınızı da görmek istiyoruz. Daha güzel daha yaşanabilir Zonguldak hayal ediyoruz"dedi.

CHP İl Başkanı Murat Pulat'da, ziyaretten ve davetten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bizler de kongrenizin ve genel başkanımızın gelişinin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Zonguldak'ın sorunları hepimizin ortak sorunlarıdır. İnşallah bu kongrelerden sonra Zonguldak'ın sorunları için bir araya gelebilmeliyiz. İnşallah hep birlikte Daha güzel bir Zonguldak için çalışmalıyız diye düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, CHP İl Başkanı Murat Pulat'ın 'Mecliste ittifak yapacak mısınız" sorusuna, "Genel merkez bazında tabii ki onu genel başkanlarımız bilir ama Zonguldak il başkanları olarak Zonguldak sorunlarının çözümü konusunda işbirliği ve ittifak tabii ki yapacağız. Zonguldak için tabii ki ittifak yaparız. Ama ülke geneli için genel merkezlerimiz gerekenleri söyler. Tabii ki onlar söyledikten sonra da bizler aynı şekilde ortak çalışmamıza devam ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER