DEVA PARTİSİNDEN ZTSO'YA ZİYARET

DEVA PARTİSİNDEN ZTSO'YA ZİYARET

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş,  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'i ziyaret etti. 

Ziyarette Deva Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Zonguldak Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarete Metin Demir, Fatih Keleş'e hediye takdim etti.

METİN DEMİR: HER ZAMAN YAKIN İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kıymetli başkanım ev sahibine hoşgeldin denilmez ama ben yine de hoş geldiniz diyorum. Hoş geldiniz Şeref verdiniz odamızda, sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Aslında biz zaten aşina olduğumuz yıllardır beraber çalıştığımız bir arkadaşımızsınız, bu defa yeni kurulan iddialı bir siyasi partimizin il başkanı olarak tekrar odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Başkanım temel prensibimiz bizim iş dünyasında her zaman rekabetin kaliteyi getirdiğinden yana fikirlerimizi her ortamda beyan ettik. Tıpkı ticarette olduğu gibi siyasi hayatta da rekabetin siyaset ortamın kalitesini yükselteceğini, siyasi ortamı renklendireceğine inancımız tam. Siz de yıllardır Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının her kademesinde meslek komitelerinde, disiplin kurullarında çok uyumlu bir şekilde yıllardır beraberce çalıştık ve yeni bir yolculuğa başladınız yeni siyasi hayatın hayırlı ve uğurlu olsun. Biz nasıl tüm siyasi partilerle her aşamada işbirliği de bulunduysak ilimizin ve bölgemizin kalkınması refah seviyesinin yükseltilmesi ile ilgili görüşlerimizi ve önerimizi paylaştıysak, bundan sonraki süreçte İnşallah deva partisi de bu listemizde katılmış olacak ve biz her konudaki fikirlerimizi görüşlerimizi sizinle paylaşarak sizin görüşlerini de alarak inşallah hem ilimize hem de bölgemize birlikte hizmet etmek için her zaman yakın ilişki içerisinde olacağız." ifadesini kullandı.

FATİH KELEŞ: ŞEHRİMİZİN ÇOK CİDDİ SIKINTILARI VAR

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş de yaptığı konuşmada ilk ziyareti Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdiklerini belirterek, "İlk ziyaretimize sizden başladık Zonguldak ticaret ve sanayi odasının yeri bildiğim için çok ayrı. Öncelikle şehrimizin çok ciddi sıkıntıları var ve bu sıkıntılar içerisinde sizlerin çözüm önerileri ve projeleriniz var. Bunları sizlerle birlikte istişare etmek hem de Deva partimizin programında yer alan ekonomik konularda fikir alışverişi yapmak bu şehri için de daha iyi ne yapılabilir nasıl katkı sağlayabiliriz bunları konuşmak için bu ziyareti yaptı.  Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber Zonguldak ticaret ve sanayi odasını ziyaret etmekten son derece mutluyuz" şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER