Devlet adabı bu mudur?

Devlet adabı bu mudur?

Devlet adabı bu mudur?

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere yönelik siyasi partiler saha çalışmalarına devam ederken İYİ Parti’de vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarete devam ediyor. Daha önce İYİ Parti’den servis edilen fotoğrafların ‘Garipliği’ yerel basında kendine yer bulurken servis edilen son fotoğraf ise ağızları açık bıraktı. İYİ Parti Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Aydın Tümen, ZTSO Başkanı Metin Demir’i ziyaret ettiği sırada verdiği fotoğraf ‘Devlet adabından’ ne kadar uzak olduğunu gözler önüne serdi.
Her açıklamasında Devlet eski Bakanı olduğunu ve özellikle DSP Genel Başkanı rahmetli Bülent Ecevit’e yakınlığına vurgu yapan Tümen’in protokol ziyareti sırasından makam odasında bulunan ZTOS Başkanı Metin Demir karşısında ayak ayak üstüne atması “Bu ne biçim devlet adabı” yorumlarına neden oldu. Tümen daha önce de İYİ Parti Zonguldak İl Kongresi sırasında divan heyeti önünde ayak ayak üstüne atarak saygısızlık ile rahatlığı birbirine karıştırmıştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 21:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
MÜHENDİS
MÜHENDİS - 6 yıl Önce

NE YAPACAKTI HAZIR OL DA MI DURACAKTI. PARTİ LİDERLERİ KÜFÜR EDİYOR.NE ADABI ?

Ruhi cizgi
Ruhi cizgi - 6 yıl Önce

Bütün adaba edep her kes uyuyorsa tutamadığım parti adayınin oturuş sekline mi takıldın. En basit misal partisiz siyasetiz. Bürokratların,mahalli meclis tepkilerin oturuşları, kıyafetleri ,hitapları çok mu adaplı. Vs

SIRADAKİ HABER