Devrek, Emit Fuarı'nda ilgi gördü

Devrek, Emit Fuarı'nda ilgi gördü

Devrek, Emit Fuarı'nda ilgi gördü

Devrek Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Fuarında Devrekin tanıtımını yapıyor.
Bu yıl 22.si düzenlenen ve 80in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarı Devrek Belediyesi her yıl katılıyor. Cevizli kömeç, beyaz baklava, köy ekmeği gibi yöresel tatların ziyaretçilere ikram edildiği Devrek standında, Devrek Belediyesi tarafından bastırılan tarihi ve doğal güzellikler hakkında bilgiler içeren broşürler de dağıtılıyor. 80in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarına Devrek Belediyesi her yıl katılıyor. Bugün itibariyle başlayan ve 28 Ocak 2018 tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde açık kalacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Devrek standı ziyaretçi akınına uğruyor.
Kurtulmuştan standa ziyaret
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Devrek Standını ziyaret etti. Devrek Bastonu hakkında bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuşa Belediye Başkanımız Mustafa Semerci tarafından dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.
Bülent Korkmaz Devrek standını gezdi
Türk futbolunun efsane isimlerinden ve Galatasarayın unutulmaz kaptanlarından Bülent Korkmaz ile Mustafa Sarp da, EMITT Fuarında yer alan Devrek standını ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mustafa Semerciyle sohbet eden Korkmaz, Devrekin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu hakkında bilgi alarak baston yapımını inceledi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, EMİTT Fuarında Devrek standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilendi. Ziyaretçilere yöresel tatlardan ikram eden Başkan Semerci ilçe ve Devrek Bastonu hakkında bilgiler verdi.

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER