Devrek'i gördü, Zonguldak'ı görmedi

Devrek'i gördü, Zonguldak'ı görmedi

Devrek'i gördü, Zonguldak'ı görmedi

Zonguldak Belediyesi’nde düzenlenen, “Yerel kalkınmada belediyelerin rolü ve cıttaslow” konulu konferansa katılım geniş oldu. Konferansa Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Seferihisar Belediye Başkanı ve konferansın konuşmacısı Tunç Soyer, Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri ve Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı üyeleri katıldı.
CHP’NİN VİZYONU GENİŞTİR
Konferans öncesi kürsüden katılımcılara seslenen Başkan Akdemir, “ şehirlerimiz için ortak adlı masaya yatırıp çözüm aramayı önemsiyoruz. Yaşanabilir bir kent için yerel yönetimler daha önde ve öncelikli. Bu noktada CHPli belediyelerin ufku ve vizyonu geniştir. Her Belediye Başkanı bulunduğu şehre hizmet yapmak ister.” Dedi.
DEVREK HAKKINDA KONUŞTU
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in konuşmasından satır başlıkları ise söyle, “ Zonguldak ülkenin en Kadim şehirlerinden biridir. Şehirde bir kan kaybı olduğunu görmemek mümkün değil. Global sorunların çözümünde yerel yönetimler çok önemli. Zonguldak a gelirken Devrek ilçesinden geçtik. O sıra dedim ki böyle Kimliksiz ve kişiliksiz bir ilçe olamaz” dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER