Devrek'te Bayram Hareketliliği Yaşanmaya Başlandı

Devrek'te Bayram Hareketliliği Yaşanmaya Başlandı

Devrek'te Bayram Hareketliliği Yaşanmaya Başlandı

Kurban Bayramının yaklaşmasına sayılı günler kalması nedeniyle pazar yerlerinde, giyim mağazalarında ve pastanelerde bayram hareketliliği yaşanmaya başlandı.
Zonguldakın Devrek ilçesinde kurulan ve ilin en harekeli pazarları arasında yer alan Devrek pazarında ve pastanelerde Kurban Bayramının yaklaşmasına günler kalması nedeniyle ilçede hissedilir derecede bayram hareketliliği yaşanmaya başlandı. Özellikle çevre köy ve beldelerdeki vatandaşlar tarafından tercih edilen Devrek pazarında pazarcı esnafı tarafından çeşit seçenekleri pazara gelenleri memnun ediyor. Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle özellikle kıyafet, şeker, çikolata ve tatlı türü ürünlerini tercih eden vatandaşlar, Pazarda ve pastanelerde çeşit çok fiyatlar normal bayram alışverişi keyifli geçiyor dediler.
Pazarcılar, mağaza yöneticileri ve pastane işletmecileri ise, Kurban Bayramının yaklaşmasından dolayı alışverişlerden memnunuz. Geçen senelere oranla fiyatlar makul bu yıl şekerleme ürünlerine zam yapılmadı herkese ve herkeseyse uygun çeşitlerimiz mevcut dediler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER