Devrek’te çalışmalar devam ediyor

Devrek’te çalışmalar devam ediyor

Devrek’te çalışmalar devam ediyor

Devrek Belediyesi, daha sağlıklı ve sorunsuz bir alt ve üst yapı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Devrek Belediyesi, alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için ilçenin birçok noktasında çalışma yürütüyor. Alt yapı çalışmalarında Devrek’in geleceğini düşünerek hareket eden Devrek Belediyesi kalıcı hizmetler yapıyor. İlçenin birçok noktasında içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hatlarını yenileyen Devrek Belediyesi çalışmalarına şuanda Eski Hastane Yolu ile Mekekler arasında devam ediyor. Bu bölgede geçtiğimiz aylarda yapılan sıcak asfalt çalışmaları öncesinde su işleri ekiplerince bu bölgenin içme suyu hatları büyük oranda yenilenmişti. Su İşleri ekipleri tarafından şuanda Mekekler’de bulunan içme suyu deposuna kadar 550 metrelik içme suyu hattı uzun ömürlü daha sağlıklı polietilen borularla yenileniyor. 
İçme suyu yenileme çalışmalarına büyük önem veren Devrek Belediyesi, zaman zaman etkili olan yağışlı havaya rağmen su işleri ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 
 

ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İçme suyu ana hat ve abone bağlantı hattı, doğalgaz, yağmur suyu, kanalizasyon gibi alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı sokakların tahrip olan, kullanışsız hale gelen üst yapıları yenileniyor. Yapılan çalışmalarla sokaklar bir yandan daha güzel bir görünüme bir yandan da daha kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER