DEVREK’TE KADIN EMEK PAZARI KURULDU

DEVREK’TE KADIN EMEK PAZARI KURULDU

DEVREK’TE KADIN EMEK PAZARI KURULDU

Devrek Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bugün Cumhuriyet Meydanında Kadın Emek Pazarı kuruldu.

Kadın emek pazarında dükkan sahibi olmayan, evinde el emeği göz nuru ürün üreten kadınlarımızın aile ekonomisine katkı sağlaması planlanlanan projeyle, diğer üreten kadınlarla bir araya gelerek sosyalleşmesi sağlanıyor.

Devrek Kent Konseyi Başkanı Şule Kıycı proje hakkında; “Devrek’te üreten ve ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlarımızla el ele vererek gerçekleştirdiğimiz Kadın Emek Pazarı 18-20 Aralık ve 24-27 Aralık tarihleri arasında faaliyetlerini sürdürmesi planlanmakta.

Bu kapsamda bu projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Devrek Belediyesi Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür ederiz. Kadın Emek Pazarımızın ilk gününde bizleri yalnız bırakmayan, her daim desteklerini hissettiğimiz İlçe Kaymakamımız Ümit Altay’a, Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a, İlçe daire müdürlerimize ve tüm Devrek halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadın Emek Pazarını ziyaret eden Başkan Çetin Bozkurt; “Emekçi kadınlarımızın yaratıcı güçleri girişimci ruhlarıyla birleşerek iş ve sosyal hayata müthiş destek sağlamakta, bu eksende kendi ürettikleri el işi ve çeşitli gıda ürünlerini satışa sunulmakta. Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durarak aile bütçelerine katkı sağlamaları bizleri mutlu ediyor. Bu örnek çalışmada emekleri olan tüm kadınları kutluyorum.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER