Devrek'ten 2. Operasyon

Devrek'ten 2. Operasyon

Devrek'ten 2. Operasyon

Zonguldakın Devrek ilçesinde yaşayan Işık Ailesinin biricik kızları Aslı Işık milyonda bir görülen bir rahatsızlık sebebiyle geçtiğimiz günlerde Eskişehir Üniversitesinde Başkan Özbakırın girişimi ile Böbrek Nakilleri ve ameliyatlarında çok başarılı olan Prof.Dr.Murat Ulaş tarafından bir operasyon gerçekleştirilmişti.
Başarılı geçen operasyonun ardından Aslı Işık sağlığına kavuşmuş bir şekilde Devrekde bulunan evlerine dönmüştü .

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , Zonguldakın Devrek İlçesinde ikamet eden Aslı Işıkı evinde ziyaret ederek moral verdi.

Milletvekili Hüseyin Özbakır geçirdiği rahatsızlık sonucu operasyon geçiren Aslı Işıkı evinde ziyaret etti.

Milletvekili Özbakır geçmiş olsun dileklerini ileterek Aslı kızımızı sağlığına kavuşmuş bir şekilde görmek bizleri çok mutlu etti.

Her daim maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ettik.

Işık Ailesinin yüzünün her daim gülmesini dilerim.Moral verdiği Aslı ışık hastalığı ile ilgili yakınlarından bilgi alan Özbakır , hastalıklarla mücadelede en önemli unsurun moral ve motivasyon olduğunu vurguladı. Yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıkların insan hayatında önemli değişikliklere neden olabileceğini ifade eden Milletvekili Özbakır “Hastalık da sağlık da bizim için. İnsanın, her günü bir değildir. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile güzelliklerin olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekir diyerek bütün hastalara Allah’tan şifalar diledi.

Milletvekili Hüseyin Özbakıra hasta ziyaretinde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER