DİREK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI...

DİREK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI...

DİREK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI...

Orman Genel Müdürlüğü ile merkezi Zonguldak’ta bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü arasında Maden Direği Tahsis Fiyat Protokolü 14.02.2020 tarihinde imzalandı.

Konuya ilişkin olarak Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Maden Direği Tahsis Fiyat Protokolü için Zonguldak’ a gelen Genel Müdür Yardımcımız Hayati Özgür ve İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Ahmet Aydın ve Pazarlama Şube Müdürü Bülent Güneş Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ yı makamında ziyaret etti.

TTK Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen imza törenine, Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Ahmet Aydın, TTK İşletmeler Daire Başkanı Tevfik Baş,  Zonguldak Orman Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı, TTK Genel Müdürlüğü Yetkilileri katıldı.

Protokol İmza Töreninin ardından Orman Genel Müdür Yardımcımız Sn. Özgür, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Ahmet Aydın, Zonguldak Orman Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı  TTK’dan ayrıldılar.

Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğnde Zekeriya Beyazlı tarafından Bölge Müdürlüğünde yürütülen başta İşletme Pazarlama ile ilgili ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hayati Özgür,  ” Genel Müdürlüğüm adına başta Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Maden Direği Tahsis Fiyat Protokol gereğince TTK Müesseseleri, 2020 yılında ihtiyaç duyacakları tip ve özelliklerdeki maden direğini; bu sözleşmede belirlenen şartlar dahilinde, Genel Müdürlüğümüze bağlı Orman İşletme Müdürlüklerinden sağlayacaklar.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER