Doğa severler, Kandilliyi de sevdiler...

Doğa severler, Kandilliyi de sevdiler...

Doğa severler, Kandilliyi de sevdiler...

Zonguldak Ereğli Festival kapsamında turistler tarihi yerleri ziyaret ediyor.

Kandilli’de buluşan doğa severler önce kahvaltı yaptılar ve ardından varagele yaya gidip otobüslerle döndüler.

Kandilli Kültür Derneği, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin son günü olan 7 Temmuz’da, “Kandilli Kültür Mirası ve Derinlere Yolculuk Gezisi”nin organizasyonunu üstlenerek, festivali destek verdi.
Eski Kdz. Ereğli Belediyesi önünde sabah 09.30’da otobüslerle Kandilli’ye giden doğa sevdalılarını Kandilli’de dernek yöneticimi ve üyeleri karşıladı. Sabah Kahvaltısını Kandilli’de yapan doğa severler, daha sonra varagel bölgesi olarak bilinen Aşağı Kandilli’ye yürüdüler. Geziye katılım gösterenler bol bol oksijen soluyarak doğa ile kucaklaşmanın doyumsuz bir gün yaşadılar. Aşağı Kandilli yolunda, dallardan erik ve defne ağaçlarından da yaprak toplayan doğa severler, bölgenin o bakir güzelliğine hayran olduklarını ifade ettiler.

Varagel başına gelindiğinde ise en önemli iş çevrenin fotoğraflarını çekmek oldu. Özçekimlerle günü akıllı telefonlarıyla ölümsüzleştiren etkinlik katılımcıları daha sonra otobüslerle ilk buluşma noktasına geldiler.
“Kandilli Kültür Mirası ve Derinlere Yolculuk Gezisi”ni üstlenen Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us organizasyona tam destek veren Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydrın’a teşekkür ettiğini de özellikle ifade ederek, önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir organizasyon için farklı bir çalışma yürütmek istediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2019, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER