Dökmeci, Emeksiz’le istişare yaptı…

Dökmeci, Emeksiz’le istişare yaptı…

Dökmeci, Emeksiz’le istişare yaptı…

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, seçim çalışmalarını temposunu artırarak sürdürüyor. S.S. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz’i meclis üyesi adaylarıyla ziyaret eden Dökmeci, istişarelerde bulunarak her daim esnafın yanında olacaklarını belirtti.

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, seçim çalışmalarını temposunu artırarak sürdürüyor. S.S. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz’i meclis üyesi adaylarıyla ziyaret eden Dökmeci, istişarelerde bulunarak her daim esnafın yanında olacaklarına vurgu yaptı.

Kozlu Belediyesi’nin idari ve mali açıdan disiplin altına alınarak hizmet üretmesiyle ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için çaba ortak akıl ve işbirliğiyle çalışacaklarını ifade eden Dökmeci, “Esnaf ve Sanatkarlarımızla her an iç içeyiz. Dolayısıyla esnafımızın sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Kozlu Belediyesini idari ve mali yönden disipline alarak ve yapacağımız hizmetlerle ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Geçmiş dönemlerdeki hizmetlerimiz, geleceğimiz için en iyi teminatımızdır” dedi.

S.S. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ise, İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci ve meclis üyesi adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER