DOKTORA ÖZEL HASTANE SORUŞTURMASI AÇILDI!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

DOKTORA ÖZEL HASTANE SORUŞTURMASI AÇILDI!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktora, hakkındaki iddialara yönelik soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, BEÜ Hastanesinde görevli Profesör Doktor Selim A.’ya ilişkin; bir süredir görevli olduğu hastane dışında, Karadeniz Ereğli’de bulunan özel bir hastanede de işlem yaptığı ve poliklinik hizmetleri sırasında hastalarını özel muayenehanesine yönlendirdiği iddiaları gündeme gelmişti.

Gelen şikâyetler üzerine Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü konu ile ilgili Profesör Selim A. hakkında soruşturma başlattı. Rektörlük tarafından yapılan araştırmanın sonucuna göre soruşturmanın devam edeceği öğrenildi.

Prof. Dr. Selim A’nın, üzerine atılı iddialara yönelik bazı hastaların da şikayette bulunduğu, özel hastanede çekilmiş video görüntülerinin olduğu ileri sürülmüştü.

Özellikle AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, çıktığı televizyon programında, kendisine bu yöndeki iddiaların yöneltilmesi üzerine, “kimse o isimleri deşifre edin, gereği yapılsın” şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER