Dolandırıcıdan vekile ne rozeti?

Dolandırıcıdan vekile ne rozeti?

Dolandırıcıdan vekile ne rozeti?

Zonguldak’ta yayınlanan Halkın Sesi Gazetesi haberi il ve ilçelerde geniş yankı uyandırdı.

“Gurbette Utandık “  Başlıklı haber 7 Haziran 2017 tarihli olup, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın  bu haber ardından 12 Haziran öncesi Almanya’da  bir araya geldiği Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldiği haberi şaşkınlığa neden oldu.

İşte ilk  haber;

 

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, ‘Dolandırıcılık’ davasından para cezası aldı

GURBETTE UTANDIK!

Merkezi Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde olan,  Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Seyfi Danışman adlı Zonguldaklı emekli bir kişiyi dolandırmak suçundan 30 bin 140 Euro para cezasına çarptırıldı. Almanya’da gazetecilik yapan Mustafa Tığlı’nın yaptığı habere göre Seyfi Danışman adlı kişiye ait 30 bin Euroyu kendi hesabına aktarmakla suçlanan Mehmet Karakulak hakkında Bochum Eyalet Mahkemesi bugün kararını açıkladı. Karara göre, Mehmet Karakulak’a, Seyfi Danışman’ı dolandırdığı gerekçesi ile 30 Bin 140 Euro para cezası verildi. Karakulak, bu parayı ödeyemezse ceza karşılığınca hapis yatabilir. Karanın ardından konuşan Seyfi Danışman, “Halkını dolandıranlar, başkanlık yapamaz” dedi.

Öte yandan 12 Haziran 2017 Günü Zonguldak’ta yayın yapan bir sitede ,”Gurbette buluştular” Başlıklı haber ilgi çekti.

Bu haberin hemen ardından 12 Haziranda Zonguldak ‘ta yayın yapan site haberi.

İşte o haber;

“Gurbette buluştular... Sahura kadar konuştular...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Almanya’da Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve üyeleri ile bir araya geldi. İftarda katılımcılara hitaben konuşma yapan Milletvekili Ulupınar, ardından yemekte Zonguldaklılar ile sohbet etti. “ 

İftar sonrasında Karaelmaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Özcan Ulupınar, Sahuru da Almanya’daki hemşerileri ile yaptı.” Haberi kamuoyuna bomba gibi düştü.

DOLANDIRICI İLE VEKİL BULUŞMASI MI?

Gazetemizi arayan onlarca vatandaş, “Bizim seçtiğimiz bir vekil, nasıl olur da dolandırıcılık suçundan ceza almış biriyle bir araya gelip, Taa Almanya’dan bize mesaj verir. ”Bu nasıl bir vekillik!” Hırsız ve dolandırıcılarla vekilin ne işi var? Diyerek tepki gösterdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER