Dolar 'Yeşilinde' değil 'ALBAYRAK'ta birleşelim!

Dolar 'Yeşilinde' değil 'ALBAYRAK'ta birleşelim!

Dolar 'Yeşilinde' değil 'ALBAYRAK'ta birleşelim!

ÇEBİ Grup olarak son yaşanan ve ülkemizi, birliğimizi hedef alan ‘Ekonomik baskılar’ karşısında Yüce Türk Milleti’ne görüşlerimizi arz ederiz;
24 Haziran sonrası oluşan siyasi konjonktürün akabinde ABD ile gerilen ilişkiler ekonomik olarak yansımalara devam ederken ‘Şımarık çocuk’ siyaseti yapan ABD Başkanı Donald Trump’ın dünya ülkelerine yaklaşımı küresel krizi tetiklemeye devam ediyor.
Türkiye-ABD ilişkileri ‘Evanjelist rahip’ üzerinden gerilmeye devam ederken özellikle son 3 yıldır yaşanan gelişmeler açık bir savaş göstergesi olarak yorumlanıyor. Yıllardan bu yana süre gelen PKK belası, Suriye’de insanlık onurunu ayaklar altına alan savaş, 15 Temmuz darbe girişimi ve son olarak ‘kurşun’ atarak üstesinden gelinemeyen Türkiye’nin karşısına çıkarılan ‘Dolar’ ve ‘yaptırım’ tehditleri vatandaş kadından tepki çekmeye devam ediyor.
Ne yazık ki Anadolu coğrafyası her daim dış güçler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılmış ancak feraset sahibi bu millet her dönem zorlukların üstesinden gelmişti. Ülke içinde Doların dalgalanmasından memnun olan bir kesim olmasın rağmen Rusya’nın bile ‘ekonomik savaş’ olarak tanımladığı gelişmeler, yükselen dolardan memnun olan kesim tarafından ‘Hükümeti’ yıpratma politikası olarak kullanılmaya devam ediyor. 
Halbuki ortada bir gemi varsa ve bu gemi batacaksa dahil geminin içinde ki farelerde bu bütünlüğün bir parçasıdır. Batan gemiden kaçmak isteyen fareler olacaktır. Ancak bu millet yine birbirine omuz vererek yükselecektir. Her ülkenin her dönem yaşadığı sıkıntılar mutlaktır. Oluyor ve olacaktır da. Ancak bir olmanın ve ‘Bizim’ insanlarımızın arkasında durma bilinci her daim sağlanmalıdır. Dolar ‘yeşili’ değil ‘Albayrak’ta birleşim…

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER