DSİ Müdürü Umucu emekli oldu

Atalar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete; Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende’de eşlik etti.

DSİ Müdürü Umucu emekli oldu

Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu 23.Bölge Müdürü Sait Umucu ve  DSİ 232. Zonguldak Şube Müdürü Muharrem Atalar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete; Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende’de eşlik etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Sayın Müdürümüz emekli oluyor. Kendisi ile güzel bir işbirliği yaptık. Özellikle dere ıslah projemizin hayata geçirilmesi konusunda çok fikir alışverişinde bulunduk. Sait Bey, her zaman bize destek oldu. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

  DSİ 23.Bölge Müdürü Sait Umucu ziyarette yaptığı konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ile her zaman güzel diyaloglar kurduk. Çaydamar ve Üzülmez Derelerinin ıslahı konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımızın dere ıslah projesi hazır. Görev yaptığım süre içerisinde bu projenin hayata geçmesini isterdim. Dere Islah Projesi’nin Bakanlığın yatırım programına alması ile birlikte temenni ediyorum ki, dere ıslah projesi güzel bir şekilde hayata geçecektir. Başkanımız, bu konunun üstünde çok duruyor. Emekli oluyorum ancak, her zaman çalışmalarınızın takipçisi olacağım. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Devlet Su İşleri (DSİ) Kastamonu 23.Bölge Müdürü Sait Umucu’ya günün anısına madenci heykeli armağan etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER