Duayen oda başkanı Hamzaçebi ile buluştular

Zonguldak’ta herkesim ile kurduğu diyalog ile taraflı tarafsız herkesim taktirini toplayan Zonguldak’ın sevilen simalarından biri olan Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hamzaçebi ile sık sık bir araya gelen 22’nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Akın, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Danacı ve CHP Zonguldak il Yönetim Kurulu Üyesi Yücel, o buluşmalardan birini daha gerçekleştirerek, uzun süre birlikte Zonguldak ve bölge sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Duayen oda başkanı Hamzaçebi ile buluştular

22’nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ali Danacı ve CHP Zonguldak il Yönetim Kurulu Üyesi Harun Yücel Zonguldak’ın duayen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hasan Hamzaçebi ile bir araya geldi.

Zonguldak’ta herkesim ile kurduğu diyalog ile taraflı tarafsız herkesimin taktirini toplayan Zonguldak’ın sevilen simalarından biri olan tuhafiyeciler Odası Başkanı Hamzaçebi ile sık sık bir araya gelen 22’nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Akın, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Danacı ve CHP Zonguldak il Yönetim Kurulu Üyesi  Yücel, o buluşmalardan birini daha gerçekleştirerek, uzun süre birlikte Zonguldak ve bölge sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hamzaçebi’nin Zonguldak’ta yerinin ayrı olduğuna dikkat çeken siyasiler, “Sık Sık Hamzaçebi Başkanla bir araya gelir, engin deneyim ve tecrübelerinden yararlanırız. Kendisi yaşamını dolu dulu geçirmiş Tuhafiyeciler esnafı ile bölge esnafının sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalar yapan bir isimdir. Kendisine  uzun ömürler diyoruz. Daha yapacağı çok iş var diyerek” düşüncelerini  dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 09:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
asım
asım - 7 yıl Önce

buyuk baskan ellerınden operım

YILDIRIM
YILDIRIM - 7 yıl Önce

SAYIN VEKİLİM SİZLERİ ÖZLEDİK..

özgür
özgür - 7 yıl Önce

sayın Hamzaçebi babacan adamdır.ellerinden öperim.

SIRADAKİ HABER