Durmuş'tan Ak Parti'ye ziyaret

Durmuş'tan Ak Parti'ye ziyaret

Durmuş'tan Ak Parti'ye ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Semih Durmuş AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Beraberinde Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sadettin Dede ve sendika yöneticileriyle birlikte AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret eden Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Semih Durmuş sağlıkta yeni dönüşüm sistemi ile memnuniyet oranının yükseltilmesi temennisinde bulunarak, sağlık çalışanları arasında da önemli bir kazanım olacağını vurguladı.
TOSUN: ZONGULDAK’IMIZ İÇİN DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR
Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Semih Durmuş ve Memur-Sen temsilcisi Kamuran Aşkar ve sendika şube yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti il Başkanı Zeki Tosun,
“Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Semih Durmuş ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir seçimden çıktık ama Allah’a şükür alnımızın akıyla bu seçimlerden Zonguldak için bu seçimlerden başarıyla çıktık.  Sayın başbakanımız tarafından geçen haftaki il başkanları toplantısında tebrik edildik, çünkü Türkiye ortalamasının üzerinde ilk defa bir oy aldık bu sefer. Cumhurbaşkanlığı’nda yüzde 55’in üzerinde, milletvekilliğinde de yüzde 46’nın üzerinde oy aldık.  Bu tabi ki Zonguldaklıları ve bizleri mutlu etti.  Burada herkesin emeği vardır, sağlık camiasının da emeği vardır. Bütün arkadaşlarımızın da emeği vardır, herkese teşekkür ediyoruz. Tabi sizler de sağlık camiasının içinde Ankara’da sağlıkla ilgili çalışmalarınızı yapıyorsunuz, biz de onları takip ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yeni yönetim sistemi ile beraber ülkemiz için, Zonguldak’ımız için daha güzel çalışmalar yapılacaktır. Bunlarda da sendika olarak sizlerin de katkınız vardır inşallah daha fazla katkınız olacaktır. Ben tekrar böyle kalabalık bir şekilde bizi ziyaret ettiğiniz için hoş geldiniz diyorum, teşekkür ederim” dedi.
DURMUŞ: SAĞLIKTA MEMNUNİYET ORANINI YÜKSELTEBİLİRİZ
Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Semih durmuş ise yaptığı konuşmada, “Ben öncelikle Sayın başkanımızın şahsında tüm teşkilatı tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir çalışma yapılmış, Türkiye ortalamasının üzerine çıkmak Zonguldak’ımız açısından çok büyük bir başarı. Bu başarıdan dolayı hepsini kutluyorum. Biz de tabi, yeni başkanlık sistemi ile beraber sağlıkta da bu değişikliği birebir yaşıyoruz.  Sağlık Bakanımız milletvekili değil özel sektörde büyük başarılar elde etmiş olan önemli bir şahsiyet. 
İnşallah sağlıkta o ilk dönemlerde yaşamış olduğumuz sağlıkta dönüşümün ikinci dönemini ve evresini bu dönem gerçekleştiririz. Sağlık’taki memnuniyet hem sağlık hizmeti sunan insanlar açısından önemli bu memnuniyet oranını yükseltebiliriz. Bugünden yarınlara sağlık çalışanları adına önemli bir kazanım elde edilmiş olur.  Ben bu vesileyle hem sağlık çalışanlarını, hem AK Parti teşkilatını tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER