Duygulandıran veda!..

Duygulandıran veda!..

Duygulandıran veda!..

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararnamesinin ardından Mülkiye Başmüfettişi olan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, veda ziyaretlerine devam ediyor. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret eden Vali Çınar, duygu dolu anlar yaşadı. 
AKDEMİR: ‘SAYIN VALİMLE ÇALIŞMA ONURUNA SAHİBİM’
Ziyarette gözleri dolan Başkan Akdemir, her zaman Vali Çınar'ın Zonguldak'ta bir evi olduğunu söyledi. Akdemir şöyle konuştu: “Sayın valimi burada görmek benim için çok onur verici. Ama vedalar zordur. Sayın Valimin bende ve ailemle bıraktığı iz çok farklıdır. Biz yaşadığımız sürece Sayın Valimizi sevgiyle yad edeceğiz. Burada her zaman bir kapısı ve evi var. Ayrılsa da evimizin bir köşesinde yeri vardır. Ben sayın Valimle çalışmaktan onur, zevk ve heyecan duydum. Kendisi ile çalışma onuruna eriştik. İyi ki kendisini tanıdım, iyi kendisiyle kısa da olmasına rağmen çalıştım. Keşke daha uzun birlikte çalışma fırsatımız olsaydı. Yolu açık ve aydınlık olsun. Kendine başarılar diliyorum” dedi. 
VALİ ÇINAR: ‘VEDALAR ZORDUR’
Vedaların zor olduğunu söyleyen Vali Ahmet Çınar ise şöyle konuştu: “İlk geldiğimde iade-i ziyaret vardı, sonrasında çay ziyaretine geldik. Şimdi ise veda ziyaretine geldik. Vedalar zordur, insan herşeye alışabilir ama biz bir şehrin sokağına herşeyine alıştık. Ama biz biraz meslek icabı antrenmanlıyız, hepsi de zor oldu. Ben sayın başkanımla çok uyumlu çalıştım. Onun öğretmen oluşu ve uzun yıllar öğretmenlerin başında çok iyi bir eğitimci ve okul müdürü olarak çalışmış olması, onun nezaketi, insaniyeti, güzel kalbi ve herşeyi ile beraber ben sayın başkanımı çok sevdim. Her zaman ondan en süt seviyede devlet edep ve adabıyla beraber nezaket gördüm. Eşi ve kendisiyle tanışmaktan mutlu oldum. Başkanımız ‘Burada bir eviniz var’ dedi, çok teşekkür ediyorum. Ben buruda bir evimin olduğunu biliyorum. Bu üstün nezaketi için kendine teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Hepimiz Zonguldak ve Zongudaklılar için çalıştık. Birşeyler yapabildiysek ne güzel, iyi niyetlerle çalıştık” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER