DYNED ödül törenini Vali Bektaş yaptı

DYNED ödül törenini Vali Bektaş yaptı

DYNED ödül törenini Vali Bektaş yaptı

DYNED İngilizce Dil Eğitim Programı ödül töreni Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımıyla  yapıldı.
Kilimli ilçesinde eğitim kurumları arasında düzenlenen Dyned dil eğitim programını en etkili ve verimli kullanma yarışması ödül töreni  Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. 4. sınıftan 12. sınıfa kadar her şubede programı en verimli kullanan öğrenciler  İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Programa  Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş , Kilimli Kaymakamı Nevzat Daştan , Kilimli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Akgün , ilçe Milli Eğitim  Müdürü Muzaffer Yıldız , İl ve İlçe şube müdürleri , okul müdürleri , öğretmenler , veliler ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler katıldı.
Vali Erdoğan Bektaş açılışta yaptığı konuşmada, yabancı dil eğitiminin ve özellikle konuşma becerisinin önemini vurgulayarak, Dyned programı ile ders dışı faaliyetleri devam ettirmek suretiyle başarılabileceğini,  sadece okul  ortamında başarılamayan noktaları Dyned programı vasıtasıyla öğrencilerin hizmetine sunmaktan  eğitim adına mutlu olduklarını ifade etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER