EKONOMİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EKONOMİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EKONOMİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü'nce Ekonomi Toplantısı Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ekonomi toplantısında, Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ile çok sayıda sanayici iş insanları ile sektör temsilcileri katıldı. Vali Erdoğan Bektaş toplantı öncesinde yaptığı konuşmada Zonguldak ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması adına çalışma içerisinde olduklarını bildirerek şunları ifade etti: ''Çeşitli kesimler ile zaman zaman böyle istişare toplantıları yapıyoruz. Muhtarlarımızla yapıyoruz, belirli sektör temsilcilerimizle yapıyoruz, iş adamlarımızla yapıyoruz ve bugün de bu çerçevede merkez ilçede bir toplantı düzenleyelim istedik ve sizleri de davet ettik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.

Uzaktan uzağa fark edemediğimiz sorunlar varsa onları fark etmeye çalışacağız. Kendi imkanlarımız içerisinde çözmemiz gereken çözebileceğimiz sorunları çözeceğiz, sorunların çözümü için gayret sarfedeceğiz. Böylece şehrin ekonomisine ve piyasasını koklamış olacağız. Birbirimizi görmüş olacağız. Bunun gibi benzeri toplantıları ilçelerde de yapacağız. Fakat böyle genel toplantılar da yapıyoruz.

Bu toplantıda her arkadaşımıza ayrı ayrı söz vereceğiz. Söz alan arkadaşlarımız hem kendisi için, çevresi için, şehrimiz için önerileri varsa bunları dile getirecekler'' dedi. Vali Erdoğan Bektaş'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Yılda iki kez gerçekleştirilen toplantıda Zonguldak ekonomisi masaya yatırıldı. 

 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER