"Eksiklerimiz var ama sahaya 11 kişi çıkacak"

"Eksiklerimiz var ama sahaya 11 kişi çıkacak"

"Eksiklerimiz var ama sahaya 11 kişi çıkacak"

TFF 2. Ligde mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın kalecisi Sinan adale yırtığı nedeniyle ilk yarıyı kapattı.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı öncesi Karaelmas Kemal Köksal Stadında istasyon antrenmanı yaptı.
Son iki müsabaka ile ilk yarıyı tamamlayacaklarını ifade eden Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, İlk yarının bitimine son iki müsabaka. Geçen hafta da istemediğimiz, beklemediğimiz muhabbet. Deplasmanda berabere bile kalsak üzüleceğimiz bir deplasmandan mağlup ayrıldık. Onun üzüntüsü var. Şimdi de yine önemli takımlardan bir tanesi ile karşı karşıya olacağız. Onlarda da bazı sıkıntılar var. Mertcan ile ilgili bazı gelişmeler oldu. Oyuncunun dayak yemesiyle ilgili sıkıntılar oldu. İstifalar olabilir diye söylentiler var. Ama tabi bizim sorunumuz değil, bizi de ilgilendirmiyor. Sonuçta müsabakaya çıkılacak. Müsabaka oynanacak. Onun için bizim de geçen haftadaki o mağlubiyeti telafi etmemiz lazım. İnşallah oradan iyi bir netice ile ayrılırız. Son haftada içeride Nazilliyi de yenerek ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz diye konuştu.

Eksiklerimiz var ama sahaya 11 kişi çıkacak
Kaleci Sinanın adale yırtığı nedeniyle sezonu kapattığını ifade eden Teknik Direktör Şenol Demir, futbolcu Semih Beyazın ise gözünde yırtık olması nedeniyle tedavisinin sürdüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:
Sinan ilk yarıyı kapattı. Yaklaşık bir ay. Adale yırtığı var. En az 21 gün tedavi süreci olacak. Zaten devreye de girdiğimiz için aslında bir anlamda da şanslı, iki müsabaka kaçıracak. Peşinden kamp çalışmaları başlayacak. Öyle şu andaki durum. Semih de gözünde yırtık var. O da 12 gün boyunca hiçbir şey yapmayacak. Maraş maçında yüzüne top geldi. Eksiklerimiz var ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkılacak. Onun yerine görev alacak arkadaşlar da görevlerini en iyi şekilde inşallah yerine getirirler. Zonguldak Kömürsporu en iyi şekilde temsil ederler. İşleri bu. Onun için buradalar. Onun için 24 kişilik kadro var.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER