Emekli Komutan Uyuşturucudan Gözaltında

Emekli Komutan Uyuşturucudan Gözaltında

Emekli Komutan Uyuşturucudan Gözaltında

Zonguldak merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine 24 Ocakta düzenlenen operasyonun ardından tekrar alınan ifadelerin ve bilgilerin ardından Zonguldak, İstanbul ve Elazığda belirlenen 11 adrese 22 ekiple eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, aralarında infaz koruma memuru ve emekli astsubayın da bulunduğu öğrenilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda cep telefonları, flash bellekler, tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İl Jandarma Komutanlığına getirildi.

Öte yandan devam eden operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 24 Ocakta, Zonguldakın Çaycuma, Gökçebey, Devrek ve Kozlu ilçeleri ile İstanbulda 38 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 şüpheli gözaltına alınmış, ifadeler doğrultusunda 4 zanlı daha yakalanmıştı. Aralarında muhtar ve belde belediye meclis üyesinin de bulunduğu şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, flaş bellek, cep telefonları, SIM kartlar, uyuşturucu ve 20 bin lira ele geçirilmişti. Aynı soruşturma kapsamında daha önce infaz ve koruma memuru olan 4 şüphelinin tutuklanmış, aramalarda 4 bin 565 uyuşturucu hap ve 2 tabanca bulunmuştu. Operasyonunun ardından 29 Ocakta adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 13ü tutuklanmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER