Emniyet Müdürü Tutuklandı!..

Emniyet Müdürü Tutuklandı!..

Emniyet Müdürü Tutuklandı!..

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon gerçekleştirilmişti.
Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü A.K.’nin da aralarında bulunduğu 11 kişi yürütülen tarihi eser kaçakçılığı soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.
Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen tarihi eser kaçakçılığı soruşturmasında, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü A.K.’nın yanı sıra ve 10 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından, bugün Hakim karşına çıkacaklar.
Emniyet Müdürü A.K. ve 10 kişi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından Çaycuma Adliyesine sevk edildiler.
Öte yandan, Cumhuriyet Savcısı 11 şüpheliden 70 yaşındaki N.A.’yı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktığı ve 10 kişinin ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, Müdür Şoförü Ersan Sarı,Tayfun Aydın, Mehmet Sait Kalınkara, Cengiz İlksen ve Halil Taşdemir tutuklanırken, 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER