EMRAH ÖĞRETMENİN ÇAĞRISI

EMRAH ÖĞRETMENİN ÇAĞRISI

EMRAH ÖĞRETMENİN ÇAĞRISI

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesin’de öğretmenlik yapan Zonguldaklı Emrah Türedi, öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını sosyal medyadan çağrıda bulanarak destek istedi. Bunun üzerine Zonguldak Gençlik Merkezi ve gönüllü gençler bu çağrıya kulak asmayarak, kırtasiye ve kitap tedarik ettiler. Yoğun uğraş ve çaba gösteren Zonguldak Gençlik Merkezi ve gönüllü gençler topladıkları kırtasiye ve kitapları Şanlıurfa Viranşehir’de eğitim öğren Emrah öğretmenin öğrencilerine ulaştırdılar.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi ve gönüllü gençlerle birlikte yoğun uğraş ve çaba gösterdiklerini söyleyerek, “ Öğretmenimizin çağırısını kulak asmayarak elimizden geldiğince öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. İnşallah öğrencilerimizin yaralarına merhem olabilmişizdir. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

EMRAH ÖĞRETMENİN ÇAĞRISI

“Değerli Hemşerilerim: Ben Emrah Türedi. Şanlıurfanın Viranşehir İlçesi’nde bir köy okulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Amacım aydın ve çağdaş bir nesil yetiştirmek. Bir insanın aydın ve çağdaş olabilmesi de okumasına bağlıdır. Okulumuzda maddi imkânsızlıklardan dolayı yeterli kitap bulunmamaktadır. Siz değerli hemşerilerimden bu konuda yardım istemekteyim. Bir kitap yeni bir hayal yeni bir umut demektir. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler”

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER