EMRAL ÇARŞISI ZONGULDAK BELEDİYESİ TARAFINDAN HERGÜN DEZENFEKTE EDİLİYOR

EMRAL ÇARŞISI ZONGULDAK BELEDİYESİ TARAFINDAN HERGÜN DEZENFEKTE EDİLİYOR

Zonguldak’ta Emral Çarşısı’nda faaliyet gösteren kuyumcu esnaflarında Corona Virüs vakası çıkmasının ardından Zonguldak Belediyesi tarafından Emral Çarşısı günde 2 kez dezenfekte edilmeye devam ediliyor.

Virüs tespit edilen esnafların dükkanları kapalı dururken tedavilerin ise devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emral çarşısı esnaflarından Hasan Uzun, Birkan Aksu, ve Murat Aksu, çarşının günde 2 kez belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildiğini ve hiçbir sıkıntının olmadığını belirterek vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilirler şeklinde konuştular.

VİRÜS ÇARŞIDA DEĞİL İNSANLARDA

Esnaf Hasan Uzun,"Sonuçta bu virüs çarşıda değil insanlar da insanlar tedbirin aldıktan sonra hiçbir sıkıntı yok bizde dezenfekte  zaten yapıyoruz baktığımız zaman devletin önemli kademelerindeki insanlarda covid-19 oluyor devlet kurumları kapatılıyor mu çarşıyı kapatmak çözüm değil. Önemli olan insanların sosyal mesafeyi koruyup tedbiri elden bırakmamasıdır. Çarşımıza hiçbir sıkıntımız yok zaten pozitif olan vakalar evlerinde tedavilerini görüyorlar.” şeklinde konuştu. 

Esnaf Birkan Aksu'da, "Gerekli tedbirleri esnaf olarak alıyoruz, sosyal mesafe olsun tüm tedbirlere dikkat ediyoruz.Pozitif olan arkadaşlarımız evlerinde karantina ve tedavi süreci geçiriyorlar hepsinin Sağlık durumu gayet iyi ve çarşımızda herhangi bir sıkıntımız yok.Gördüğünüz gibi dezenfektasyonlar yapılıyor bizler her türlü tedbiri alıyoruz. Zonguldaklı vatandaşlarımızı da güvenli bir şekilde bekliyoruz çarşımıza" ifadesini kullandı.

Esnaf Murat Aksu ise, "Şu anda gayet iyiyiz dezenfektanımız yapılıyor ve herhangi bir sorunumuz yok gerekli tedbirleri de alıyoruz. Vatandaşların içi rahat bir şekilde buraya gelebilirler. Bütün önlemlerimizi alınmış durumda. Sürekli dezenfektanlarımız yapılıyor'dedi. Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri ise çarşıya girişlerde vatandaşların ateşini ateş ölçer cihazı ile kontrol ettikten sonra içeri alıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER