EREĞLİ BELEDİYESPOR GALİP 3-1

EREĞLİ BELEDİYESPOR GALİP 3-1

EREĞLİ BELEDİYESPOR GALİP 3-1

Ereğli Belediyespor ertleme maçında saha ve seyircisi önünde Çubukspor'u 3-1 mağlup etti. 

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta ki temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor  erteleme maçında dün Beyçayırı sahasında Çubukspor ile karşılaştı.
Ereğli Belediyespor sahaya kalede M.Ali, Kadir, Ozan, Emre Berkan, Emre Kuzu, Mikail, Gökhan, Özenç, Volkan, Ali ve Ercan 11'ile çıktı.
Maça etkili başlayan temsilcimiz Ereğli Belediyespor ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Ereğli Belediyespor, 20'inci dakika da Gökhan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ardından farkı arttırma çabası içine giren Ereğli Belediyespor, 23'üncü dakika da Ercan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Ereğli Belediyespor 47'inci dakika da Volkan'ın golüyle farkı 3'e indirdi.(3-0)Farkı azaltma çabası için giren Çubukspor 74'üncü dakika da bulduğu golle farkı 2'ye indirdi.(3-1)Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ereğli Belediyespor maçı 3-1 kazandı. Eflatun Beyazlı takım Çubukspor galibiyetinin ardından puanını 21 yükseltti. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER