Eren Enerji'ye 'ICCI Enerji Ödülü"

Eren Enerji'ye 'ICCI Enerji Ödülü"

Eren Enerji'ye 'ICCI Enerji Ödülü"

Eren Enerji, Zonguldakta hayata geçirdiği ZETES 3-Zonguldak Eren Enerji Termik Santrali projesi ile kömür kategorisinde ödül aldı.
Türkiye de ilk ve tek olarak 2011 yılından beri her sene düzenlenen, Türkiye enerji gücünü üreten lider firmaların en iyilerinin ödüllendirildiği, Türkiye enerji sektörünün en önemli ödül töreni olarak bilinen ICCI Enerji Ödülleri Töreninin yedincisi bu yıl 2 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul WOW Convention Centerda düzenlendi. Türkiyede ve dünyada en önemli gündem maddelerinden biri haline dönüşen enerji sektörüne verilen hizmetleri ve yapılan katkıları desteklemek amacıyla verilen ICCI Enerji Ödülleri, ileri vadede yapılacak projeleri ve hizmetleri de teşvik etme amacı taşıyor. ICCI Enerji Ödülleri kapsamında enerji santrallerini ve ana ekipman tedarikçilerini onurlandırdı.
Özellikle yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımları desteklemek amacıyla da verilen ICCI Enerji Ödüllerinde, Yenilenebilir Enerji Santralleri kategorisinde; Rüzgar, Hidroelektrik, Jeotermal, Biyokütle ve Atık ile Güneş, Termik Santraller alanında ise, Doğalgaz, Kömür ve Atık Isı projeleri yarışırken bu sene yarışmada ödül kategorilerine eklenen Ana Ekipman Tedarikçisi kategorisi ile Yenilenebilir Enerji Santralleri ve Termik Enerji Santralleri kategorisinde ödül alan Santrallerin ana ekipmancıları onurlandırdı.
2 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen törene T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK yetkilileri ve kamu üst düzey çalışanları ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonelleri katıldı. Eren Enerji de ZETES 3 - Zonguldak Eren Enerji Termik Santrali projesi ile kömür kategorisinde ödül aldı. Ödülü ise Eren Enerji Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sencer Aras aldı. Törende konuşan Aras, Biz kömürden elektriği kömür diyarı Zonguldakta üretiyoruz. Ve tabii ki bütün enerjimiz çalışanlarımızdan geliyor diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER