ESAS tatlar burada

ESAS tatlar burada

ESAS tatlar burada

Türkiyenin 30u aşkın ilindeki yöresel tatlar, 67 Burda AVM ziyaretçileriyle buluştu. AVM önünde kurulan Anadolu Lezzetleri Fuarı yöresel tatlar stantları 3 Mart 2018 gününe kadar açık olacak.
Esas 67 Burda AVM önünde kurulan 23 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında açık olacak olan Memleket Kokusu Üretici Festivali ziyaretçilerin büyük ilgisini görüyor. Anadolunun damaklara tad veren lezzet mirasları Üretici Sokağında hayat buluyor. Geçmişten günümüze uzanan tatlar 67 Burda AVMde ziyaretçilerini bekliyor. Trabzondan Kayseriye, Malatyadan Afyonkarahisara Anadolunun çeşitli yörelerinden üreticiler tarafından hazırlanan yöresel ürünler hem ikram ediliyor hem de satılıyor.
BS Fuar adına Memleket Kokusu Festivali organizasyon sorumlusu Bedir Silme, Türkiyenin yöresel ürünlerini Zonguldak halkıyla buluşturduklarını ifade etti. Silme, Anadolunun çeşitli yörelerinde üreticilerimiz ürettikleri ürünleri Zonguldak halkıyla paylaşmak Anadolunun değişik damak tatlarını, lezzetlerini Zonguldak ile buluşturmak için buraya geldik. 67 Burda AVM yönetimi bize burada imkan ve fırsat verdi. Bu güzelliği paylaşmak üzere buradayız. Memleketin değişik tatları ve güzelliklerini Zonguldaka getirmek gibi arzumuz vardı. AVM yönetimine de bu talebi ilettik. Onlar da imkan ve olanak tanıdılar. Üç gündür buradayız. Gayet güzel. Hava yağmurlu da olsa soğuk da olsa Zonguldak halkının ilgisi ve alakası içimizi ısıtmaya yeterli geldi. Burada 30-35 ilden farklı ürünler var. Direk üreticiden tüketiciye sevgiyle ürettik. Zonguldak ile paylaşıyoruz diye konuştu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER