Eşi ona güvenmedi ama o başardı

- Bahçesinde yetiştirdiği ürünleri satarak birikim yapan Gülhan Arslan, ilk başlarda karşı çıkan ancak şimdi en büyük destekçisi olan eşine rağmen kendi imkanlarıyla açtığı lokantada 5 kişiye istihdam sağladı

Eşi ona güvenmedi ama o başardı

Zonguldakın Çaycuma ilçesinde yaşayan Gülhan Arslan (50), eşinin çalışmasını istememesine rağmen kendi imkanlarıyla açtığı lokantada hem kendi işinin patronu oldu hem de 5 kişiye iş imkanı sağladı.

Pehlivanlar Mahallesinde ikamet eden iki çocuk annesi Arslan, aile bütçesine katkı sağlamak için bahçesinde yetiştirdiği ürünleri pazarda satmaya karar verdi.

Eşinin, Yapamazsın demesine rağmen ürünlerini satmaya devam eden Arslan, daha sonra yaptığı birikimle lokanta açmak istedi.

Yine eşinin itirazlarına rağmen lokantasını açan ve 5 kişiye de iş imkanı sağlayan Arslan, kasap dükkanı bulunan eşinden aldığı et ve kendi bahçesinde topladığı ürünlerle yaptığı yemekleri müşterilerine sunuyor.

Arslan, yaptığı açıklamada, ev hanımıyken bir şeyler yapmak ve aile bütçesine katkı sağlamak için pazarcılık yapmaya karar verdiğini söyledi.

Bahçesinde yetiştirdiği ürünleri pazarda satmasına eşinin müsaade etmediğini anlatan Arslan, Pazarcılık yapmaya karar verdiğimde eşime söyledim. O da bana, Hayır, yapamazsın dedi. Bende ıslarla bu işi yapacağımı söyledim ve inatlaştık. Daha sonra kendi bahçemde yetiştirdiğim ürünleri toparladım. Eşim beni otomobiline alıp şehre götürmedi. Ben de inat ederek eşimin ağabeyinin arabasıyla ürünlerimle birlikte şehre indim. Ürünlerimi müşterilere satmaya başladım. diye konuştu.

- Benim inadım kazandı ve lokantayı açtım

Arslan, kendisinin karar verdiği bir şeye engel olunmasına tahammül edemediğini belirtti.

Pazarcılık yaptığı yıllarda eşine ait hayvanlara baktığını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

Pazarcılığı bıraktıktan sonra evde sıkıldım. Sonra lokanta açmaya karar verdim. Bu kararımın ardından eşim yine bana karşı çıktı. Müsaade vermeyeceğini söyledi. Tabi benim inadım kazandı ve lokantayı açtım. Pazarcılık yıllarımda biriktirdiğim parayı kullandım. Lokantamız ilçeden biraz dışarıda ama ben kendime güvendim. Allaha şükür açtığım lokantamda 5 kişiye de iş imkanı sağlıyorum. İşlerim de iyi. Gururla onurla işimi yürütüyorum.

Gülhan Arslan, üretimde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve isteyince herkesin başarılı olabileceğini dile getirdi.

- Şimdi en büyük destekçisi eşi

Açtığı lokantasında istihdam sağladığı kişilerle kendisinin de çalıştığını aktaran Arslan, Ben gerektiği yerde mangalın başına geçiyor, mangalı yakıyorum. Müşterilerime çay servisi yapıyorum. Çalışanlarımla burada her işi yapıyorum. ifadelerini kullandı.

Arslan, inatlaşmalarına rağmen şimdilerde en büyük destekçisinin eşi olduğunu kaydederek, müşterilerinin eşinin kasap dükkanına giderek ticaretteki başarısını övgüyle anlatmasının kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER