Eşitliği Akdemir bozdu

Eşitliği Akdemir bozdu

Eşitliği Akdemir bozdu

Zonguldak Belediye Meclisi’nde 7 Mayıs 2018 günü gerçekleştirilen oturumda Kapuz Plajı’nın kiralanması ile ilgili maddenin görüşülmesi sırasında tartışmalar yaşandı. CHP Grubu Meclis Üyesi Altan Sezgin; şezlong ve şemsiyelerin kiralanmasının plaj işletmesinden ayrı tutularak oylanması gerektiğini ve bu envanterlerin kiralanmasının belediyede kalması gerektiğini söyledi. Başkan Akdemir ise önergede değişiklik yapılmadan kiralanma konusunun komisyondan geldiği şekliyle oylamaya sunulması gerektiğinde ısrarcı oldu.

Tartışmalar üzerine söz alan CHP’li meclis üyesi Tahsin Erdem komisyondan geldiği haliyle oylanması halinde evet veya hayır çıkacağını belirterek, meclis üyelerinin öne sürdüğü çekincelerin değiştirilemeyeceğini belirtti. Erdem, düzenlemenin komisyondan geldiği haliyle kabul edilmesi durumunda üzerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağını garantisi olmadığına da vurgu yaptı.

Akdemir ise yapılacak sözleşmede bunun belirtilebileceğini söyleyerek tartışmaların bir diğer meclis toplantısına ertelenmesinin Haziran ayı başlayacak sezona denk geleceğini, bu sepeple de hizmet verme süresinin aksayacağını söyledi.

AK Parti ve MHP grubunun tartışmaya katılmadığı oturumda yapılan oylama ile 12’ye 12 oy çıkarak eşitlik sağlandı. Ancak başkanın oyunun iki oy sayılması nedeniyle düzenleme yeni haliyle kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER