Esnafa Ramazan Denetimi.

Tarım Müdürlüğünden Ramazan denetimi

Esnafa Ramazan Denetimi.

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından fırınlar, pastaneler ve kasaplar olmak üzere üretim yerleri, gıda satış yerleri ve toplu tüketim yerlerinde denetimler sürüyor.
Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu gereğince gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenliği arzının sağlanması kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Üretilen ve satışa sunulan gıda maddelerinin güvenilirliğine yönelik denetimler, il bazında hazırlanan aylık denetim programları ile bakanlıkça ürün ve riskler bazında yıllık denetim programları çerçevesinde yürütülüyor. Bu kapsamda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüğü ekipleri tarafından gıda denetimleri 2017 yılında da devam ediyor.
Ramazan ayında İl Müdürlüğünce gıda denetimlerinin yanında tüketicilerin sağlıklı gıdaya ulaşmalarının temini amacıyla artan et tüketimi nedeniyle müdürlüğe bağlı gıda kontrolörleri denetimlerini devam ettiriyor. Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından başta fırınlar, pastaneler, kasaplar olmak üzere üretim yerleri, gıda satış yerleri ve toplu tüketim yerlerinde denetimler devam ediyor. Kent merkezinde Gazipaşa ve Cumhuriyet Caddeleri başta olmak üzere bir çok iş yerinde müdürlüğe bağlı ekipler inceleme ve denetim gerçekleştiriyor.

haber

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER