Fair-Play Üniversiteler Kervanı BEÜ'de

Fair-Play Üniversiteler Kervanı BEÜ'de

Fair-Play Üniversiteler Kervanı BEÜ'de

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin (TMOK) dünya çapında ses getiren ve CIFP (Dünya Fair Play Konseyi) tarafından Şeref Diploması ile onurlandırılan Fair Play Üniversiteler Kervanı İyiye, doğruya, güzele sloganı ile Fair Play kavramını ve ruhunu ülke genelinde yaygınlaştırmayı amaçlayan Fair Play Üniversiteler Kervanı Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliği ile etkinlik gerçekleştirecek.
Fair Playin geleceğin spor insanlarına benimsetilmesi ve onların vasıtasıyla ülke sporuna katkıda bulunulması hedeflenen panel, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü 10.30da Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi B Konferans Salonunda gerçekleştirecek. TMOK Fair Play Kervanının Bülent Ecevit Üniversitesinde gerçekleştireceği Panelde, TMOK Duayen üyesi Fair Play Komisyonu Başkanı, Uluslararası fair Play Birliği (CIFP) Yönetim Kurulu Üyesi , Avrupa fair Play Birliği Başkan Yardımcısı, Spor Yazarı ve Türk Spor Ajansı sahibi Erdoğan Arıpınarın yanısıra Fair-Play Komisyonu üyeleri katılacak olup yine etkinlik kapsamında Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Ayrıca, Fair-Playi anlatan kitap ve broşür gibi basılı materyaller öğrencilere dağıtılacak.
Organizasyonda Fair Playin anlamı, felsefesi, nasıl ortaya çıktığı, dünyada ve Türkiyede gerçekleşen örnekleriyle anlatılacak. Fair Play Üniversiteler Kervanı üyeleri, 10 Mayıs Perşembe saat 14.00te Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemiri ziyaret edecek ve birer anı şildi ile Fair Play hizmet madalyası takdim edecek. Kervan, 10 Mayıs Perşembe sabahı saat 09.00da Bülent Ecevit Üniversitesini ziyaret ederek anı şildi ve Fair Playe hizmet madalyası sunacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER