Favkani İşgalden Temizleniyor

Favkani İşgalden Temizleniyor

Favkani İşgalden Temizleniyor

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri Zonguldak kent merkezinde park yapan araç sürücülerine göz açtırmıyor. Özellikle Fevkani üzerinde park eden araçlar için yapılan uyarıları dikkate almayan araç sürücülerine cezai işlem uygulanmaya devam ediyor. Trafik sıkışıklığının önlenmesi ve yaya geçişlerinin rahatlatılması açısından yapılan uygulamalardan ise vatandaşlar son derece memnun. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerem Demir
Kerem Demir - 6 yıl Önce

Kusura bakmayın beyler ama şehir işgal altında farkında mısınız? Kaldırımlar esnaf arkadaşların işgali altında. Sebze meyve kamyonları kaldırımda. Çaycı kahveci esnaf kaldırımda. Dükkanların içi kadar kaldırımda. Sokak ve caddeleri belediye işgal etmiş vatandaşa otopark diye pazarlıyor. Sahillerimiz işgal altında. Ne kadar cafe bar restorant varsa sahillerde yayıldıkça yayılıyorlar. Köprü altı karton mafyası tarafından işgal edilmiş belediyenin hemen yanı başında. Trafik dolmuşcu ve taksici esnaf kardeşlerimizin işgali altında. Hepimiz işgalciyiz bu şehirde. En kötüsü de zihinlerimiz işgal altında. Kabullenmiş bu durumu. Ben de dahil hem işgalciyiz hem işgal altındayız.

Mehmet yazıcı
Mehmet yazıcı - 6 yıl Önce

Hele şükür, birde şu dükkan sahiplerinin dükkan önlerini , kaldırım ve yolları kendi malı kullanmalarına el atarsalar süper olacak.

SIRADAKİ HABER