Fidan hediye edilip uğurlandılar...

Fidan hediye edilip uğurlandılar...

Fidan hediye edilip uğurlandılar...

Azerbaycan ve Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye getirilerek Zonguldak’a yerleştirilen ve Fransa’dan gelerek Bartın’a yerleştirilen 679 kişiye Orman Bölge Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından fidan armağan edildi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan ve Suudi Arabistan’dan Ülkemize getirilerek korona virüsü tedbirleri kapsamında Zonguldak ’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Nesibe Hatun Öğrenci Yurdu'na yerleştirilen 360 Türk vatandaşı, karantina sürelerinin dolmasının ardından Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtılan tüplü Fıstık çamı fidanlarıyla evlerine uğurlandı.

Farklı şehirlere uğurlanan vatandaşlarımız memleket topraklarına ulaştıklarında fidanlarımızı toprakla buluşturacaklar.

Fidanlarla uğurlanan misafirler gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

BARTIN’DAN 49 İLE UMUT GÖNDERDİLER

Öte yandan, 23.Nisan 2020 tarihinde Fransa'dan gelen 319 Türk vatandaşı koronavirus kapsamında 14 gün boyunca gözlem ve izleme altına alındıkları Bartın Hacı İbrahim Paşa Kız öğrenci Yurdundan otobüslerle memleketlerine uğurlandılar.

Bartın Orman İşletme Müdürlüğü olarak yurtta misafir edilen ve 14 otobüs ile 49 farklı ilimize uğurlanan vatandaşlara memleketlerine gittiklerinde toprakla buluşturmaları için tüplü Fıstık çamı fidanları hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER