Fırsatçılara tüm belediyelerden halk manavı... ilk Ayak Devrek'ten

Fırsatçılara tüm belediyelerden halk manavı... ilk Ayak Devrek'ten

Fırsatçılara tüm belediyelerden halk manavı... ilk Ayak Devrek'ten

Corona Virüsü salgını nedeniyle Merkez İlçe başta olmak üzere bir çok İlçe’de market ve manavlar fırsatçılık yaparak vatandaşı adeta soyarken, kentte belediye olarak ilk halk manavını Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kurarak vatandaşın yanında yer aldı.

İlçede bulunan esnaflara “Fırsatçılık yapmayın, yoksa fırın da açarım, market de, manav da” diyen Devrek Belediye Başkan Çetin bozkurt, ilçede ‘Devrek Belediyesi Halk Manavı ve Köy Ürünleri Pazarı’ açarak vatandaşını fırsatçıların eline bırakmadı.

Öte yandan Devrek Belediyesi tarafından, Eski Terminal Alınında kurulan 'Tanzim Satış ve Halk Manavı' ziyaret eden Başkan Çetin Bozkurt denetimlerde bulundu.
Salgın hastalık ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde halkımızın yanında olmayı sürdürüyoruz diyen Başkan Bozkurt "Halk Manavı ve Köy Ürünleri Pazarı olarak vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Hastalığın bulaşma riskini en aza indirmek için tüm tedbirleri aldık. Halkımızdan yapılan uyarıları dikkate almalarını ve kurallara uymalarını rica ediyoruz" dedi.

Zonguldak marketlerinde bir kilo portakal 13-14 ila 15 TL arasında değişirken Devrek Belediyesi Halk Manavı’nda sadece 5 TL, 1 kilo kabak Halk manavında 3, Zonguldak marketlerinde 8-10-12 TL arasında satışa sunulması yapılan vurgunu ortaya koyuyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER