Fuhuş Operasyonunda 6 Tutuklama

- Üç ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı

Fuhuş Operasyonunda 6 Tutuklama
Zonguldak merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6sı tutuklandı. 

Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, İncivez Mahallesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi çevresindeki günlük kiralanan evlerde fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla Zonguldak, Karabük ve Bartında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

Sağlık kontrolünden geçirilen Sezai Ö, Erdal A, Nurhan K, Kenan A, Semih A, Cengizhan K, Sebahattin C, Şahin A, Sadi Ö, Yasin S. ve Gökhan Ü. güvenlik önlemi altında adliyeye getirildi. 

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen zanlılardan Sezai Ö, Erdal A, Nurhan K, Kenan A, Sadi Ö ve Gökhan Ü tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı. 

Bu arada, operasyonda gözaltına alınan Azerbaycan uyruklu J.T, G.O. ve I.A. ile Kırgızistan uyruklu G.Anın, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildikleri öğrenildi. 

Zonguldak, Bartın ve Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, 1 Aralıkta 15 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, Azerbaycan uyruklu J.T, G.O. ve I.A, Kırgızistan uyruklu G.A. ile Sezai Ö, Erdal A, Nurhan K, Kenan A, Semih A, Cengizhan K, Sebahattin C, Şahin A, Sadi Ö, Yasin S. ve Gökhan Ü. gözaltına alınmıştı. 

Şüphelilerden Erdal A, Nurhan K. ve Kenan A, operasyon yapıldığı sırada taksi ile kaçmaya çalışırken Ankara karayolunun Fındıksuyu mevkisinde yakalanmış, Nurhan Knin evinde yapılan aramada, fuhuş amacıyla kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda sim kart ve telefon, cinsel içerikli haplar ve fuhuşla ilgili hesapların tutulduğu 2 not defteri ele geçirilmişti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER