Gazetecilerden Posbıyık’a ziyaret…

Ereğli’deki yerel basın mensupları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a nezaket ziyaretinde bulunarak, basına verdiği destek için teşekkür ettiler.

Gazetecilerden Posbıyık’a ziyaret…

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bugün yerel basını ağırladı…
Ereğli’de görev yapan yerel gazeteciler Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek güncel konulr üzerine sohbet ettiler.
Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Halil Posbıyık, Belediye olarak her zaman basının yanında olduklarını söyledi ve basının yapıcı eleştirilerini de önemsediklerini söyledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı 22 Ocak Çarşamba günü öğlen saatlerinde ziyaret eden bir grup gazeteci, yerel konular üzerine sohbet etme imkanı buldu. Soru üzerine Erdemir’le ilişkilere değinen Posbıyık, Oyak’ın üst yönetiminin Erdemir yöneticilerine yetki ve sorumluluk vermesi gerektiğini tekrarladı. Erdemir’e yönelik bilinen tepkilerini tekrar ifade eden Posbıyık,”her şeye rağmen olumlu gelişmeler var. Yakında üt düzeyde toplantı yapacağız. Detayları paylaşırız” dedi. Başkan Posbıyık ayrıca TSO Başkanı Arslan Keleş, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve Vali Erdoğan Bektaş’la uyumlu bir çalışma sergilediklerini vurguladı.

“YARGI KARARINI UYGULADIM”
Ereğli fakülteler kampüsü, Eski Tren hangarının turizme kazandırılması, trafik düzenlemeleri, TOKİ Emekli konutları gibi konuları gazetecilerle paylaşan Posbıyık, “tüm engellemelere rağmen belediye olarak çalışmaları devam ettiriyoruz. Beni ölsün diye bekleyenler var. Türlü dedikoduları çıkaranlar var. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu. Posbıyık, Yerel Gazete büfesinin belediye önceki döneminde yargı tarafından tahliye kararı olduğunu hatırlatarak “ben yargı kararını uygulamakla mükellefim, uyguladım tahliye ettim” dedi ve yerel gazetelerin satışı için belediye tarafından iki ayrı yer tahsis edildiğini sözlerine ekledi.

GAZETECİLER TEŞEKKÜR ETTİ
Posbıyık’ı ziyaret eden gazeteciler, Belediye’nin basına verdiği destek için teşekkür ederek kendisine çiçek verdiler.

Posbıyık ise basına olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, gazetecilerin eleştirilerine açık olduğunu ancak kasıtlı ve tek taraflı haberlere tepki gösterdiğini ifade etti

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER