Gazi ve engellilerin sorunları tartışılacak

MHPLI KADINLAR ANKARA’DA

Gazi ve engellilerin sorunları tartışılacak

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, “Ankara da, Gazi ve engellilerden aldığımız raporları parti genel merkezimize teslim ettik. Sorunlar mecliste dile getirtilecek” Dedi.

MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticileriyle birlikte Ankara’da, MHP Kadın, çocuk ve engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ile MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Genel Başkan Danışmanı ve Genel Başkan Yardımcısı Nevin Taşlıçay’ı ziyaret ettiler.

MHP il Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ziyarette Zonguldak’ta ki gazi ve engellilerden aldıkları raporları teslim ettiklerini söyledi.

MHP İl Kadın Kolları haftalık olağan toplantısında konuşan Özdemir, Ankara ziyaretini değerlendirerek şunları ifade etti.

“Biz yönetimler olarak il ve ilçe kadın kolları yönetimleri olarak Ankara’ya ziyarette bulunduk. Giderken de buradan yapmış olduğumuz Dernek ziyaretlerinde istenen Ankara ya iletmemiz istenen raporları da getirdik. Beraberimizde genel başkan yardımcımız kadın aile ve çocuktan sonra engellilerden sorumlu Deniz Depboylu dan da randevu aldık bu bağlamda Ben beraberimizde getirdiğimiz raporları ilettik ve bize teşekkür etti. Buradaki sorunları. Mecliste dile getireceklerini söylediler. Bizde kendisine çok teşekkür ediyoruz.  Biz aynı raporları genel koordinatörümüz Nevin Taşlıçay’a da ilettik da aynı şekilde bize millet Meclisi’nde Grup toplantılarında dile getireceklerini söyledi. Bu bağlamda bizde çok teşekkür ederiz bizi çok sıcak çok iyi karşıladıkları için. “

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER