GELECEK PARTİSİ'NDEN ZTSO'YA ZİYARET

GELECEK PARTİSİ'NDEN ZTSO'YA ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Feramuz Üstün ve Doğan Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ile Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'i ziyaret etti.
Ziyarette Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ile birlikte; Bartın, Bolu, Karabük, Düzce, Sakarya ve Sinop il başkanları da hazır bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı idari ve Mali işlerden sorumlu Feramuz Üstün, Zonguldak'a Yerel Yönetimler  toplantısı için geldiklerini belirterek, "Gelecek Partisi olarak her zaman sanayicilerimizin yanındayız. Zonguldak'ta da özellikle pandeminin etkisi ile zor duruma düşen sanayicilerimizin temsilcisi olan Ticaret Odamızı ziyaret etmekten mutluyuz. Sayın başkanımızdan i bilgi alacağız. Bize tavsiyelerini dinleyeceğiz"dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. ZTSO Başkanı Metin Demir, "Gelecek Partisi yeni bir heyecan ancak bir yandan acemi bir parti değil çünkü devlet yönetme sorumluluğunu taşımış kişileri bünyesinde barındıran çok kıymetli bir oluşum. Türkiye'nin geleceğinde de söz sahibi olacak gibi görünüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak özel sektörü temsilen tüm siyasi partilerle diyalog halindeyiz. Gelecek Partisi ile  bundan sonraki süreçte bilgilerimizi ve fikrimizi paylaşmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2021, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER