Genç Deniz Dalgaların Arasında Kayboldu.

Genç Deniz Dalgaların Arasında Kayboldu.

Genç Deniz Dalgaların Arasında Kayboldu.

ZONGULDAKın Çaycuma İlçesi Filyos Beldesinde serinlemek için denize giren 21 yaşındaki Barış Özkan, dalgaların arasında kayboldu.
Filyos Beldesine ailesiyle birlikte gezmeye giden Barış Özkan, saat 17.30 sıralarında serinlemek için denize girdi. Özkan, bir süre sonra denizde çırpınmaya başladı, ardından da dalgaların arasında kayboldu. Tatilcilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sahil güvenlik ve jandarma ekipleri, Özkanı bulmak için çalışma başlattı, ancak herhangi bir sonuç alınamadı.
Havanın kararmasıyla birlikte ara verilen arama çalışmalarına Kocaeliden gelecek balık adamların da katılımıyla yarın devam edileceği belirtildi.3 saatlik aramanın ardından ekipler gencin cesedi ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, çevredeki balıkçıların yanı sıra AFAD, Sahil Güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Ekipler, yaklaşık 3 saatlik aramanın ardından Özkanın cansız bedenini denizden çıkardı. Özkanın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

haber

.

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER