Gençler İYİ gidiyor

Gençler İYİ gidiyor

Gençler İYİ gidiyor

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Yıldız parti binasında basın açıklaması yaptı. İYİ Partinin iktidar olacağını belirten Başkan Yıldız, Değerli Basın Mensupları, Kıymetli hemşehrilerim.
Hepinizin bildiği gibi 5 Nisan 2018 tarihinde Genel Merkezimizin takdir ve oluruyla Zonguldak İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı olarak atandım. Partimize Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilgi, şehrimizde de karşılığını bulmuştur. İl ve ilçe teşkilatlarımızda, parti kurullarında yer almak isteyen birçok gönüldaş kardeşlerimizle gücümüze güç kattığı gibi, sorumluluğumuzu kat ve kat arttırmıştır ve artırmaya da devam etmektedir. Zor bir dönemde zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. İyi bir gençlik, İyi bir Zonguldak ve iyi bir Türkiye için bu taşın altına elimizi koyduk. Bu güneş, süregelen kavgaları eritecek, Türkiye’yi sımsıcak duygularla saracak güçtedir. Bu güneş iyi olan her şeye adaydır, iyi olan her şeyi davet etmektedir ve daha iyi bir Türkiye’yi işaret etmektedir. Evet biz İyi bir Türkiye için yola çıktık. Ve artık rahat bir nefes almış, gerçekten zengin, adaletli ve hiç durmaksızın koşan bir Türkiye’nin inşaasına başlıyoruz. İşte ben de bu hareketin içerisinde yer aldığım için hem onur duyuyorum hem de bir an evvel çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.

Ben 1990 yılında bu kentte dünyaya gelmiş bir maden işçisinin oğluyum. İlk ve orta öğretimimi Zonguldak’ta tamamladım. Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu ve Bülent Ecevit Üniversitesi Makine Mühendisliği Yükseklisans öğrencisiyim. Bu kentte ekmeğini kazanan ve yaşayan bir kardeşinizim. Zonguldak’ın sorunlarını, gençlerimizin sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. Bu şehrin en önemli sorununun işsizlik olduğunun bilincindeyiz. Bu şehirde işsizlik nedeniyle yaşanan büyük göçü durdurmak en öncelikli görevimizdir. Emeğin başkentinden emeklinin başkenti haline gelen bu kenti zeki, çevik, ahlaklı, vatanını ve milletini seven, kendini değil kentini düşünen genç kadrolarla yeniden kömürün çelikle buluştuğu, emeğin ve ekmeğin bol olduğu, bileği bükülmez bir kent haline getirmek için yola çıktık. Çıktığımız bu iyi yolun zor ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. İyi şeylere giden yolun dikenli, engebeli olduğunu çok iyi biliyoruz. Başaracağımıza ise gönülden inanıyoruz. İnançla çıktığımız bu yolda kuracağımız iyi gençlerden oluşan kadrolarla güzel bir Zonguldak ve güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Kutlu mücadelemizde ‘Bu şehir için iyi şeyler yapmak istiyoruz’ diyen her kardeşimizi de yanımızda görmek istiyoruz.

Bir konunun önemle altını çizmek istiyorum. Şu anda aramızda bulunan ve bulunmayan, bugüne dek hangi partiye oy vermiş olursa olsun, ülkesini sevdiğinden bir an bile şüphe etmediğim tüm kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerime selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Eğer iyi olacaksak bunu hep birlikte kurduğumuz bir inanç sayesinde gerçekleştireceğimizi biliyorum. Türkiye’ye her birimiz evet belki başka pencerelerden bakmış olabiliriz ancak şurada şüphe yok ki, pencereden görmek istediğimiz manzara aynıdır. Hepimiz aynı iyi manzarayı görmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle en kısa zamanda kadrolarımızı oluşturarak 2019 seçimleri ile birlikte İYİ bir Türkiye’nin inşasına başlamış olacağız. Bizi bu göreve layık gören Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Osman Ertürk Özel’e İl Başkanımız Ragıp Bayraktar’a, İlçe Başkanlarımıza ve değerli parti yöneticilerime teşekkür ediyor, siz Zonguldak halkını saygı ve sevgiyle selamlıyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER